Blanes – Hotspots

Blanes – Hotspots
In Blanes is het uitgaansleven altijd super gezellig. Ben jij een echte kroegtijger en hoeft het voor jou allemaal niet zo groot en massaal? Dan voel jij je in Blanes door het gemoedelijke sfeertje en de vele Nederlanders zeker direct thuis, want geen beter feestje dan een Hollands feestje! Mocht je toch een avondje willen knallen, dan ligt Lloret de Mar om de hoek. Met je portie vitamine D komt het ook helemaal goed terwijl je bijtankt op het lange strand. Overdag kun je heerlijk genieten van de zon of shoppen in Oud-Blanes. Blanes has it all!

Hotspots

 • BEACH
  De stranden van Blanes zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je roes uitslapen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je kleurtje. Chiller kun je de dag niet starten!
 • OUD BLANES
  Zoek je een rustiger plekje, loop dan naar het strand van het oude deel en beklim onderweg de rots van Blanes voor een prachtige uitzicht.
 • CALA ST. FRANCESC
  Helderblauw water en een kleine, mooie baai vind je bij Cala St. Francesc, een strandje in het noorden van Blanes. Midden in een van de duurste wijken van de Costa Brava vind jij de perfecte spot om bij te komen van de drukte.
 • FOOD IS LIFE
  KATER? En wil je eigenlijk gewoon een English breakfast? Bij Shamrock horen ze je! Liever een oer-Hollands broodje? Niets zo lekker als uitbrakken met een vers broodje van Bakker Bert. Of gewoon lekker ergens ontbijten? Proost op een topvakantie met de heerlijke ontbijtjes van Eetcafé Cheers.

De Catalaanse specialiteit geroosterd brood met aioli en tomaat is absoluut het proberen waard.

Chatter