Apps: 10 reisapps die je moet hebben voor je vakantie in 2019!

Bij de ultieme voorbereiding hoort een flinke update van je smartphone. Wij hebben de leukste, handigste en gekste apps voor je op een rijtje gezet! Wedden dat deze reisapps jouw vakantie in 2019 nog relaxter maken? Arrivederci!

 1. GOGO flirt app
  Natuurlijk heb jij je vakantie al làààng geboekt en het wachten begint met de dag steeds zwaarder te worden. The struggle is real. Gelukkig kan je met de GOGO App alvast beginnen met jezelf te preppen voor de tofste vakantie van het jaar. Hoe vet is het om alvast een vakantieliefje te vinden voordat je vakantie nog moet beginnen? Dus dat!

 2. Wie betaalt wat
  Je kent dat wel, je bent met vrienden op vakantie en er wordt continu met geld heen en weer geschoven. Zij betaalde de taxi, jij betaalde de wijn, maar hij betaalde het eten. En oh, wacht… wie betaalde nu de boodschappen? De Wie Betaalt Wat App is hiervoor de oplossing. Je kunt precies invoeren hoeveel geld je hebt uitgegeven, wie wat heeft betaald en hoeveel je elkaar nog verschuldigd bent. Nooit mee gedoe om geld dus 😉

 3. Uber
  Lang leve Uber! Dit is toch wel één van de beste uitvindingen van dit moment. Kost je bijna niets en je taxi staat binnen een mum van tijd voor je neus.

 4. Around me
  Je raadt het waarschijnlijk al, in deze app vind je alle coole plekken om je heen. Van die ene vintage winkel, tot aan die leuke bar. Dus wil je binnen vijf minuten aan een gin tonic zitten? Zo geregeld, met deze app.

 5. Been
  Leuk voor tijdens of na je trip: in deze app kun je aanvinken waar je bent geweest. Swipe over de wereldbol en bekijk hoeveel procent jij van de wereld hebt gezien. Niet tevreden met het resultaat? Tijd om de volgende reis te boeken…

 6. Big Day
  Aftellen geblazen! Met deze app kun je precies bijhouden hoe lang het nog duurt tot je trip begint, of hoelang het geleden is: tijd voor een reünie?

 7. Flush
  When duty calls: met deze app kun je precies zijn welk openbaar toilet in je buurt te vinden is.. ideaal voor een hang-over dag op het strand

 8. Packpoint
  Ben jij iemand die altijd ‘ik heb het gevoel dat ik iets vergeten ben’ zegt? Zoek dan niet verder. In deze app kun je een hele paklijst opstellen, dus kleine kans dat je nog iets vergeet. Afvinken maar!

 9. Google translate
  Heb je een knappe spanjaard aan de haak geslagen? Tot over je oren verliefd op die Griekse godin? Dan mag de google translate app niet ontbreken op jouw telefoon!

 10. Wiffinity
  En last but not least: Wiffinity. We hebben inmiddels 4G in heel Europa, maar mocht je databundel bijna op zijn van alle insta posts 😉, kun je met deze app precies zien welke WIFI-codes je waar kunt gebruiken.

 

Chatter