Albufeira – TO DO

Stranden - Albufeira

Albufeira – TO DO

Hoe een ultieme vakantiedag in Albufeira eruitziet? Overdag is het genieten op een van de mooie, brede zandstranden in het oude of in het nieuwe gedeelte. Maar deze zomer kun je bij GOGO ook lekker bij je eigen superdikke villa chillen met al je vrienden. Laat je daarna inpakken door de charme van de lokale restaurantjes in de knusse straatjes. Na zo’n heerlijke dag ben jij helemaal klaar voor een wilde nacht in een van de vele clubs aan de Strip.

Slapen doe je thuis maar, met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Albufeira! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten.

De 6 dingen die je moet doen als je in Albufeira bent:

Strandwandeling door de rotsen
Alle stranden in Albufeira worden van elkaar gescheiden door de enorme rotsen. Loop als het eb is via de rotsen van het nieuwe centrum naar het oude centrum.

Partyboot
Een dagje dobberen op de knal blauwe Portugese zee met de lekkerste beats en een drankje in je hand. Het ultieme vakantie gevoel! En om de dag compleet mag een BBQ op een prive strand natuurlijk niet ontbreken!

BBQ
Leg een goede bodem voor de avond met een heerlijke BBQ in het zonnetje. En het mooie? Alles is inclusief! 😉

Surfen
Portugal is de beste plek van Europa om te leren surfen! Leer binnen no-time surfen als een echte surfdude/ girl!
Tip: Ga mee op surfsafari. Deze dag nemen we jou mee door het ruige binnenland van Portugal, uiteindelijk zullen we aankomen bij HET surfstrand van Portugal, waar echte surf dude’s klaar staan om jullie de skills van het surfbord te leren.

Eet typisch Portugees
Geniet van een typisch Portugese maaltijd in het oude vissers dorpje van Albufeira. In de Algarve wordt veel verse vis gegeten: van gerilde sardines tot Lulas Rechadas gevulde pijlinktvisjes.

Dagje Lissabon
Lissabon is een absolute aanrader als je in Albufeira verblijft. Met de bus ben je binnen 3 uur in het centrum. Lissabon is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden. Must do: Een ritje in de typische gele tram & een pastel de nata eten! 

TIP: Eet kip piri piri
Zo’n beetje het populairste eten in Albufeira is kip piri-piri. Lange tafels waar alle lokale Portugezen aan kippenbotten kluiven. Iedere dag weer… En dat is niet gek. Schuif ook gewoon aan, bestel kip en genieten maar!

Chatter