Albufeira – Stranden

Albufeira – Stranden

Van een prachtig breed zandstrand aan een knalblauwe zee tot een strand met locals verstopt tussen de rotsen. Met het helderblauwe water, de palmbomen, de rieten parasols en de warme zon waan je je even in een paradijs. De stranden van Albufeira zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je roes uitslapen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je kleurtje. Chiller kun je de dag niet starten.

PRAIA DA OURA
Praia da Oura is misschien wel het gezelligste zandstrand van Albufeira en ligt onderaan de Strip. Je vindt er leuke strandtentjes, zoals Vivaldo’s en Cuica Beach Bar, waar je lekker kunt eten en verkoelende drankjes kunt bestellen. Bij Cuica Beach Bar kun je daarnaast fijne strandbedjes huren. Voor de lekkerste sangria van Albufeira moet je bij Vivaldo’s zijn!

PRAIA SÃO RAFAEL
Verstopt tussen de rotsen vind je het het nog onontdekte strandje Praia São Rafael. Hier kun je tussen een handje vol locals lekker in alle rust bijkomen van een wilde nacht op de Strip.

PRAIA DOS PESCADORES
In Oud-Albufeira vind je Fishermans Beach: een prachtig breed zandstrand aan een knalblauwe zee waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Het strand ligt direct aan het grote plein in Oud-Albufeira. De vele lekkere restaurantjes in Oud-Albufeira, zoals La Barca, Pampas en Shalom, vind je binnen handbereik

Chatter