Albufeira – Hotspots

Albufeira – Hotspots

Brede zandstranden, mooie rotspartijen, een prachtige onderwaterwereld, een sfeervol oud centrum en een bruisend uitgaansleven. Albufeira is de feestbestemming van Portugal en heeft bovendien alle ingrediënten voor het ultieme zomergevoel! Het kleine vissersdorpje Albufeira is uitgegroeid tot één van de populairste vakantiebestemmingen voor jongeren. Dit komt door de perfecte balans tussen lekker weer, een prachtige omgeving en de uitgaansgelegenheden waar je kunt doorfeesten tot in de vroege uurtjes.

Portugal is een ware GOGO parel tussen alle jongerenbestemmingen, het is in vele opzichten het perfecte vakantieland. Dit is niet voor niets één van de populairste vakantielanden van GOGO Jongerenreizen! Portugal heeft iets magisch. De azuurblauwe zee, de levendige boulevards en het bruisende nachtleven maken van Portugal een uitstekende bestemming voor jouw ultieme zomervakantie.

Top 5 – Hotspots

 1. Voor een Hollands momentje kun je terecht bij Hollandaise
  Toe aan lekker eten? Midden in Albufeira, aan het einde van de strip, vind je het gezellige restaurant Hollandaise. Hier kun je genieten van een echte Hollandse atmosfeer met Nederlandse en internationale gerechten.
 2. Witte Sangria op het strand
  Drink de lekkerste witte Sangria bij Vivaldo’s aan het strand
 3. Cocktails
  Drink de lekkerste cocktails bij Libertos
 4. Praia dos Pescadores
  Chill een dagje op Praia dos Pescadores, een mega groot strand met vele terrasjes & lekker eten
 5. Totally Summer
  One crazy summer in Albufeira met Totally Summer! Een drankje in je hand, een dikke locatie en keihard los gaan op de zomerbeats van de beste artiesten als Gio, SBMG, Jonna Fraser, Lady Bee, Dave Roelvink, La Fuente, Rino Sambo, Yung Felix, Kid Massive, Rugged en The Boy Next Door samen met honderden partygangers…Totally Summer Special maakt jouw vakantie nog dikker!
Chatter