6 vragen aan… de Viptrippers van vorig jaar!

Niet achteraan in de rij aan hoeven sluiten, rode lopers die voor je uit worden gerold, nooit een leeg glas champagne in je hand en de vetste feestjes meepakken vanaf je eigen VIP deck. Vrienden Golan, Maurice en Tim waren vorig jaar de lucky winnaars van de GOGO Viptrip en leefden als een god in Lloret de Mar, Mallorca en Albufeira. Hoe awesome was het? 6 vragen aan deze viptrippers…

1. Op welk moment voelde je je echt even koning?

Golan: “De eerste avond in Lloret de Mar. Eerst uiteten, vervolgens mee met de kroegentocht en als afsluiter club Tropics. Bij aankomst verbaasde het mij dat er een enorme rij stond voor de club, zelfs voor VIP’s. Maar de GOGO VIPS hoefden niet achteraan aan te sluiten hoor, wij mochten meteen door lopen naar de VIP lounge. Hier stonden twee tafels vol met eten en drinken. Fles leeg? Voordat je hem ook maar terug kon zetten stond er al een nieuwe.”

Maurice: “Het moment dat we in de helikopter boven Barcelona vlogen!”

Tim: “Toen we op het vliegveld van Mallorca werden opgehaald door een limousine.”

In je eigen limousine kan gewoon!

2. Welk drankje drink je nooit meer?

Golan: “Champagne, maakt niet uit hoe duur het is. Het smaakt allemaal hetzelfde.”

Maurice: “Nooit meer is er helaas niet bij, alhoewel ik nu wel minder champagne drink!”

Tim: “Tequila, ik word al dronken als ik het ruik.”

En nog een beetje champie..

3. Wat mis je het meest nu je geen VIP meer bent?

Golan: “Toch wel het moeten wachten om ergens binnen te komen. Weten ze wel wie ik ben ;)?”

Maurice: “De VIP lounges, de flessen drank, de luxe etentjes, fantastische tapas plekjes en dat ALLES voor je geregeld is en jij er alleen maar hoeft te zijn!”

Tim: “Wat niet? Al die feesten, niet eindeloos wachten in de rij, gratis drank, bodyguard, limousines…en zo kan ik wel even door gaan.”

Leef als een koning

4. Hoe krijg je geen sterallures?

Golan: “Onmogelijk, het went allemaal veel te snel.”

Maurice: “Wanneer je in een restaurant zit proberen zelf te blijven bestellen in plaats van anderen alles voor je te laten regelen.”

Tim: “Niet klagen, iedereen doet hun stinkende best doen om het jou naar je zin te maken en verlaat af en toe de VIP room om gewoon gezellig de dansvloer op te gaan.”

IMG_20140716_112620

5. Hoe saai is het leven na de Viptrip?

Golan: “Zo gewoontjes…”

Maurice: “Vreselijk saai, stappen is totaal niet meer hetzelfde. Je moet weer in rijen staan voor clubs, en flessen champagne in clubs zijn ook gewoon niet te doen. Ja, het is weer terug naar het oude vertrouwde biertje in de kroeg.”

Tim: “Ja echt balen, ben afgelopen zomer niet eens op vakantie geweest omdat ik wist dat het toch niet te overtreffen was.”

IMG_20140717_221632_1

6. De ultieme VIPtrip survivaltips?

Golan: “Drink veel (vodka) Red Bull. Je wilt niks missen van de vakantie!”

Maurice: “Leer met weinig slaap om te gaan, slapen kan weer als je thuis bent. Geniet van elk moment op de VIPtrip de sfeer van de hele VIPtrip is ongekend en zal je nergens anders meemaken!”

Tim: “Geniet van elk moment want zoiets als dit maak je maar één keer in je leven mee! En ohja drink veel water!”

00228.MTS.Still001_2
Ook leven als een baas? O yes, kan gewoon bij GOGO! Doe nu mee met de Viptrip actie en wie weet win jij die epic Viptrip naar Marmaris of Kos. De GOGO Viptrip is begonnen. GOGOGOOO!

Check GOGO.nl voor meer informatie over de vetste reizen en feesten!

Chatter