5x waarom jij naar The Reunion moét komen

Je checkt de tijd wéér op je telefoon. Je bent te laat, je hebt nog steeds geen appje van je vakantieschatje en je kijkt depressief naar die foto van al je vrienden op het strand. Je haren zijn doordrenkt van de regen, de schoolbel rinkelt en je sjokt naar binnen. Zucht, ook zo’n last van de summer blues? Koop dan tickets voor Totally Summer The Reunion! Hier zijn 5 redenen waarom jij er bij moét zijn aanstaande 30 september:

1. All you need is love

Onbeantwoorde appjes of elkaar uit het oog verloren in die drukke club zonder nummers uit te wisselen? Heb je hem of haar niet meer kunnen zien omdat jullie toch wel ver uit elkaar blijken te wonen? No worries, de love doctor op Totally Summer brengt jullie weer bij elkaar! Kun je ook mooi even checken of hij of zij wel echt zo’n hottie is zonder tropische tan of een nieuwe lover opdoen mocht het toch een beetje tegenvallen.

all-you-need-is-love-1280x768

2. #tagdereisleider

Het enige dat nog in je fotocollectie ontbreekt: die ene pic met je favoriete GOGO reisleider! Voor degene die nog een keer keihard willen knallen met hun reisleider (en even uithoren op welke bestemming hij of zij volgend jaar weer is natuurlijk), grijp je kans om nog één keer samen te feesten! Tissues mee en bereid je vast voor op heel wat grouphugs.

31-8-2017-14-40-00

3. Turn the music up!

Spring je gelijk in de partymodus bij het horen van jullie partynummer al is het 8:00 uur ‘s ochtends? Laat die partymodus maar aan staan want Lil Kleine, Boef, The Partysquad, Freddy Moreira, Johnny 500, Outsiders & The Darkraver, Stuk TV, Bizzey, Equalz, Puinhoop Kollektiv en Rugged zijn er allemaal weer bij om de lekkerste summer beats door de speakers te blazen. Nog 1 dansje, nog 1 gewoon omdat het kan!

drieq_20160803-totallysummer-007-6199-1024x683

4. Dreamteam

Avond na avond hebben jullie samen doorgehaald, de aller vetste jeepsafari hebben jullie mooi samen overleefd en je kon altijd bij ze aankloppen als je toch weer een eitje tekort kwam voor je ontbijt. Tijd om de krachten weer te bundelen met al je vakantiematties en die partycrew te herenigen!

Heb jij mee gefeest op een van de edities On Tour in Albufeira, Costa Brava of Dorada, Mallorca, Sunny Beach, Porec, Malta of Chersonissos? Meet al je medefeestbeesten bij de meetingpoints!

drieq_20160714_totallysummer_049_1503-1024x683

5. Bring the beat in

Voordat het echt weer -10 is buiten en je summerfeelings allang zijn bekoeld, voeg jij nog een epic avondje toe aan al die legendarische vakantieherinneringen. Je moet er tenslotte weer de hele winter op teren. He-le-maal los!

20170530_beachflirt_hr_009_3959

Don’t miss it! The Reunion, 30 september in het Klokgebouw Eindhoven!
Tickets scoor je hierrr: www.totallysummer.nl/reunion

Check GOGO.nl voor meer informatie over de vetste reizen en feesten!

Chatter