10 meest shockerende seksgewoontes over de wereld!

Als het op seks aankomt, vinden we in onze westerse wereld bepaalde dingen volkomen normaal. Sommige dingen ook absoluut niet. En wat voor ons totaal absurd lijkt, kan dat elders op ons planeetje wel héél anders zijn.
Lees hier naast de 10 meest shockerende seksgewoontes all over the world!

1. Elkaars zaad drinken (door mannen!)
Wat? Ja, echt. In Papoea Nieuw Guinea moeten jongens van 7 jaar als onderdeel van het ‘man worden’ het zaad van de dorpsouderen drinken. In sommige gevallen is het zelfs normaal dat dit door middel van een blowjob wordt gedaan.

2. Vrouwtje stelen in Nigeria
Bij de ‘Wodabee’ in Nigeria is het gewoon dagelijkse kost om elkaars wifey’s te jatten. Mannen maken zich zo mooi mogelijk op en trekken bijzondere kostuums aan om indruk te maken bij de trouwen, in de hoop dat ze hun huidige man verlaten.

3. Openbaar masturberen
Bij de Egyptenaren waren ze vroeger echt helemaal waus. Er gaat namelijk een verhaal dat bij de oude Egyptenaren de Farao’s in de Nijl zouden masturberen, omdat dit goed zou zijn voor de stand van het water. Ja masturberen zorgt wel voor vocht, maar of dat genoeg zal zijn om de complete Nijl aan te vullen?

4. Tijdelijk huwelijk voor seks
In verschillende Islamitische landen, waaronder Iran, is het niet toegestaan om seks te hebben buiten een huwelijk. Hoe ga je dan om met enorme seksuele driften? Je bedenkt gewoon een ‘tijdelijk huwelijk’! Op deze manier is het toegestaan om ongelimiteerde seks te hebben. Vervolgens ga je scheiden, om op zoek te gaan naar een ‘serieuze vrouw’.

5. Seksen voor geluk in Indonesië
De Indo’s vieren 7x per jaar een feestdag genaamd Pon. Tijdens Pon trekken vele pelgrims richting een heilige berg op Java, om vervolgens seks te hebben met een onbekende. Dit zou namelijk geluk brengen. Om dit geluk te mogen ontvangen, moet je de nacht al seksend doorbrengen met iemand anders dan je man of vrouw. En of dat nog niet genoeg is, lacht het geluk je pas toe als je 7x met één en dezelfde stranger seks hebt. Succes!

Flirten op zijn Spaans

6. Modder-rollen op Haïti
Ieder jaar vindt op 16 juli een heilig feest op Haïti plaats. Het is dan de traditie om met z’n allen poedeltje naakt door de modder te gaan rollen, om zo de Godin van de Liefde te eren. Oh ja. De modder is vermengd met bloed van geofferde dieren én wat koeien- en geitenkoppen. Goed voor de huid, zullen we maar zeggen.

7. Jouw vrouw, mijn vrouw in Nepal
In het Himalaya-gebergte wordt een vrouw gedeeld door verschillende broers. En dit gebeurt om praktische redenen. Boven op de bergen is de hoeveelheid land maar beperkt. Vandaar dat er ook maar weinig ruimte is voor meerdere families. Broers zullen dus familiegrond moeten delen. Én een vrouw!

8. Toy boy’s en cougars op Mangaia, Cookeilanden
Mangaia is een eilandje dat midden in de Grote Oceaan ligt. Rond de leeftijd van 13 jaar, is het gebruikelijk dat jongens seks gaan hebben met oudere vrouwen. Zo leren ze de kneepjes van het vak, om later op een juiste manier hun vrouw te kunnen verwennen. Op een ouwe fiets moet je het leren, zeggen ze.

9. Liefdeshutjes in Cambodja
Leden van de Kreung stam hebben de gewoonte om speciale liefdeshutten te bouwen voor hun tienerdochters. Verschillende jongens brengen hier nachten met de desbetreffende meid door, totdat ze een geschikte jongen heeft gevonden om de rest van haar leven mee samen te zijn.

10. Droogneuken op Inisheer, Ierland
Inisheer, ook wel bekend als ‘Inis Beag’, is een klein eilandje voor de kust van Ierland. Volgens de bewoners is seks een plicht en absoluut niet bedoeld om van te genieten. Dit resulteerde in een verbod op onder andere tongzoenen én naakt seks hebben. Ja. Je leest het goed: deze mensen houden hun onderbroekje netjes aan tijdens de seks.

Chatter