Welk type vakantieganger ben jij?

Is het feestje pas echt epic als jij er bent geweest en met een bucket op je hoofd een foto scoort met de dj? Weet jij altijd de perfecte hotspots te vinden op het strand voor een ultieme chilldag, inclusief hip strandtentje? Of laat jij iemand lekker je 25 kilo wegende hutkoffer naar je hotelkamer tillen? Herken jij je vrienden of jezelf in een van onderstaande type vakantiegangers?

1. Diva

Grote roze koffer, 65 zorgvuldig uitgezochte outfits (voor een weekje), 8 bikini’s en een collectie schoenen waar je het hele appartement mee kan vullen. De diva herken je al op het vliegveld en is vaak degene diep gravend in de koffer op zoek naar spullen die overgeladen moeten worden naar de handbagage. Diezelfde koffer wordt overigens nergens zelf gedragen en voordat je uitgaat hoef je geen haast te hebben want het duurt uren voordat de diva ready is. Maar met de diva op vakantie ben je er zeker van dat als jij wat vergeten bent, het in die roze koffer wel te vinden is.

De diva

2. Partypooper

02.00 uur ’s nachts, feestje gaat lekker, favo muziek gaat harder. Maar er is er altijd wel één die zegt: ‘Zullen we naar huis gaan?’ Of het is degene die door 4 man strontlazarus naar huis gedragen moet worden; party is over. Een voordeel aan de Partypooper, op het feestje waar echt niets aan is durft hij of zij het tenminste wel eerlijk te zeggen. Al lijkt het ons sterk dat er niks aan dat feestje is als het volgende type aanwezig is:

partypooper

3. Koning

Jij dacht je vrienden door en door te kennen.. Maar er is er altijd wel eentje die zich ontpopt tot complete gek, ontembaar feestvarken of king of queen van ieder feestje. Vaak te vinden op de bar, aan de bar, bij het Rad van Fortuin of in het zwembad in die club. Zeg nou eerlijk; zonder koning geen feestje en zijn die verhalen toch iets minder epic.

koning

4. De easy going friend

Deze relaxte dude of chick weet moeiteloos overal de leukste loungeplekken, relaxte stranden en chillste hotspots eruit te pikken. Dankzij deze mattie kun jij overdag een beetje bijkomen en hij of zij is ook nog eens lekker easy going. No worries mate!

chiller

5. Muurbloempje

Zittend op de barkruk, giechelend om de grapjes van de barman of staat lekker veilig achterin tegen de muur te leunen. Het muurbloempje zal je niet betrappen op getong met die knappe vreemde of vlammende shotjes weg zien tikken. Maar voor alle muurbloempjes onder ons: er is hoop.

Muurbloempje

6. Sniper

In iedere vriendengroep te vinden: de sniper. Jaagt op alles wat los en vast zit, heeft altijd de grootste praatjes en eigenlijk zie je hem of haar nooit tijdens een avondje stappen. Met de sniper wil jij je bed liever niet delen want dat er nog iemand meegesleept wordt naar zijn hol is een ding dat zeker is.

Sniper

7. El General

a.k.a. autist, neuroot. Zijn of haar handbagage zit stampvol excelsheets met strakke planningen waar en wanneer je op het strand moet zijn. Jullie tickets en tijdschema worden met zijn of haar leven bewaakt. Afwijken van de planning kan niet, mag niet en gaat nooit gebeuren. Oja, de laatste avond wordt geen latertje volgens deze strakke planning.

El General

Is één van je vrienden een echte sniper of herken je meer het muurbloempje? Samen vormen jullie sowieso de perfecte squad dus boeken die vakantie op GOGO.nl!

Check GOGO.nl voor meer informatie over de vetste reizen en feesten!

Chatter