Waarom de GOGO App de beste wingman EVER is!

Tijd om erop los te flirten, scharrelen en misschien wel de liefde van je zomer te ontmoeten met de GOGO App! Als jij je vakantie bij GOGO hebt geboekt kun je gebruik maken van deze mega vette app! “Uhm, leuk…”, horen we je denken, maar wat je er nou daadwerkelijk mee kan is natuurlijk wel handig om te weten! Met deze blogpost weet je wat jou te wachten staat deze zomer! Let’s GO!

1. Erop los flirten met andere GOGO’ers

gogo app

 

We hebben gemerkt dat niet iedereen mad social skills heeft, dus wij helpen je even een handje mee! Met de GOGO App kan je namelijk flirten met andere GOGO vakantiegangers, oftewel, op zoek gaan naar je nieuwe zomerliefje(s). Nice! Kan het nog beter? Jawel! Want je kan al beginnen met flirten vóórdat je op vakantie gaat! Whut? What kind of sorcery is this? Als je het dus een beetje goed aanpakt heb je al een paar dates geregeld zodra je het vliegtuig of bus richting jouw ultieme vakantiebestemming pakt. Lekker bezûg!

2. En geloof ons maar, je gaat so-wie-so scoren!

gogo app 2

 

Natuurlijk bestaat er al een bucketload aan dating apps, maar hoe kut is het als je een match hebt met iemand die voor geen moer Nederlands of Engels spreekt? Met de GOGO App heb je dus alleen met andere GOGO’ers te maken en kan je ook nog eens zoeken naar mensen die naar dezelfde vakantiebestemming als jij gaan. Makkelijk toch? Dus chill ‘m thuis op de bank en zet je swipevinger maar gereed want er gaat so-wie-so een leger aan lekkere dingen op je beeldscherm voorbijkomen!

 

3. Want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

gogo app 3

 

Met de GOGO App kan je jezelf de tijd en moeite besparen tijdens je vakantie op zoek te gaan naar je nieuwe zomerliefde. Je hoeft dus niet meer van te voren een lijst aan meesterlijke pick-up lines te bedenken en in een stampvolle club op zoek te gaan naar mr./ms. Perfect van 2018. Gewoon op die like button rammen en afwachten maar! Nu maar hopen dat de ander jou ook liked. Spanneuund!

 

4. Je gaat heel wat keren het ultieme gevoel van overwinning krijgen

gogo app match

 

Want als jullie elkaar hebben geliked dan zijn jullie automatisch een match! Er is haast geen beter gevoel dan de notificatie te krijgen dat je eerste match al binnen is. Trek de flessen maar open en laat je squad in de groepsapp weten dat je eerste date een feit is. Sowieso gaan er plannen gemaakt worden met je vakantie!

 

5. En natuurlijk kun je alvast met elkaar chatten

gogo app chatten

 

Oftewel de perfecte manier om elkaar alvast een klein beetje te leren kennen. Ditch the small talk en begin dus niet met “Euh, hey, alles goed?” Ga meteen voor de frontale aanval, drop een paar complimentjes over dat hun profielfoto f-ing nice is en plan de meest ultieme date EVER. Of jullie nou samen een drankje gaan pakken bij dat chille loungebarretje, ‘s avonds klef over de boulevard schuifelen of gewoon in een hotelkamer gaan Netflixen (you know what’s up). Zogenaamd diepgaande en saaie gesprekken over het leven en de toekomst komen later wel.

 

6. En zodra je aankomt op je ultieme vakantiebestemming, is het natuurlijk meteen tijd voor je eerste date

gogo app later bitches

 

Het moment van de waarheid. Na wekenlang wachten kan je dan eindelijk het vliegtuig instappen en je vakantieschatjes ontmoeten. Dus zeg maar alvast tegen je squad dat je iedere dag een uur of twee ertussenuit knijpt en ‘even’ ergens heen moet. Ze zullen het vast wel begrijpen. Grote kans dat zij inmiddels ook al plannen hebben gemaakt.

 

7. Maar als de date een complete disaster is, gelijk dumpen die handel!

gogo app date

 

Kan natuurlijk altijd dat de date niet volgens plan gaat, of dat diegene zijn/haar profielfoto helemaal kapot heeft gephotoshopped en in het echt helemaal niet zo handsome is. Of misschien is diegene een hopeloze romanticus en begint meteen al over trouwplannen te ouwehoeren. In dat geval kan je je match beter meteen vertellen dat het niks gaat worden, oftewel, gewoon dumpen die handel and on to the next one! Tenslotte heb je nog een lijst aan back-up flirts die al een maand op je reactie wachten.

8. En hardnekkige flirts kan je natuurlijk ook gewoon blocken

gogo app blocked

 

Oh. Ja. Je hebt natuurlijk altijd die types die maar niet willen begrijpen dat je compleet bent afgeknapt. Niks irritanter dan je vakantie te laten verpesten door een stalker die je de hele fucking dag doodspammed met berichtjes. Gewoon blokken en klaar is kees. DOEI!

 

9. Maar geef niet op, mr./ms. Perfect kom je vanzelf tegen

 

gogo app ultieme match

 

Geef niet op, want ook al was de vorige hook-up nog zo kut, de volgende flirt zou toch nog wel eens heel goed kunnen uitpakken. Dus blijf positief en ga verder op zoek naar de ultieme summer love van 2016. Voor je het weet heb je de gruwelijkste date EVER! Als dat geen…

 

10. En natuurlijk het allerbelangrijkste: je hoeft nooit meer zelf de wingman te spelen

gogo app getting laid

 

Want iedere GOGO’er kan van zijn of haar digitale Cupido gebruik maken, dus je hoeft nooit meer van te voren afspreken wie de ander gaat supporten met het regelen van een date. Als je ooit de wingman bent geweest, weet je maar al te goed dat jij degene bent die ‘s avonds naar het hotel gaat zonder dat je ook maar één keer je tong in iemands keel hebt gestoken. Long story short: dankzij de GOGO App gaat ie-de-reen scoren deze zomer!

 

Dus je weet wat je te doen staat. Download hier de GOGO App en laat het flirten maar beginnen! Say whaaat? Heb je nog steeds niet geboekt? Boek dan snel je 10 dagen slaaptekort en dating galore hierrrrrrr!

Check GOGO.nl voor meer informatie over de vetste reizen en feesten!

Chatter