Flirtfeitjes

Flirtfeitjes

De zomer is inmiddels begonnen; De mooiste tijd van het jaar! Om optimaal gebruik te maken van de zomer en jouw kans op een vakantieliefde weer wat groter te maken, hebben we een aantal flirtfeitjes op een rijtje gezet! Laat de zwoele zomernachten maar komen!

Work out

Tijd voor de next move? Mooi, want een zoenpartij is ook nog eens heel goed voor je! Je verbrandt tijdens een minuutje goed zoenen al snel 5 calorieën. Even volhouden en je hebt mooi die cocktail er weer afgetraind!

True love

Maar liefst 97% van de singles gelooft dat het mogelijk is om tijdens de vakantie echte liefde te vinden. Summer loving happened so fast!

3x Scheepsrecht

Je moet iemand ongeveer 3x aankijken voordat de ander doorheeft dat je hem of haar leuk vindt. Doe dit wel een beetje subtiel… Oogcontact langer dan 3 seconden is een beetje akward. De grootste flirtfout is iemand als een creep aankijken…

Meer wegen naar Rome

Als je denkt dat het alleen gaat om oogcontact dan heb je het mis. Volgens wetenschappers zijn er nog 52 andere flirtsignalen. De populairste is natuurlijk een lach. Ook hoog op het lijstje: De hair flip!

 

Miles High

Joggingbroek aan, oogmasker op en diep weggestopt onder een dekentje in het vliegtuig? Think again! 45% van de vliegtuigpassagiers flirt wat af tijdens een vlucht. Een drankje doen in het gangpad is weer eens wat anders voor een eerste date.

Lady in Red

Wil je ervoor zorgen dat zijn blik je niet meer loslaat? Haal die rode lipstick maar tevoorschijn! Uit onderzoek blijkt dat jongens girls met rode lippen aantrekkelijker vinden dan diegene met roze lippen. Ze kijken in totaal zo’n 7,3 seconden naar de rode lippen en 6,7 naar roze. Voor de guys; het is niet bekend hoelang meiden naar je kijken als jij besluit met rode lipjes de deur uit te gaan…;)

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Neemt diegene met wie je staat te flirten dezelfde houding aan als jij? Dikke kans dat hij of zij je dan leuk vindt. Onbewust spiegelen zou de ultieme vorm van flirten zijn. Gooi er een paar dansmoves tegenaan en see what happens!

Flirtalicious

Nog beter nieuws! Flirten is ook nog eens gezoend; het maakt je gelukkiger en zelfverzekerder. Denk daarbij het lekkere warme zonnetje, een zongebruinde huid, een flinke dosis vitamientjes, een waanzinnig feestje en niets staat je flirt nog in de weg. Flirtalicious!

Be prepared

Wist je dat als je condooms meeneemt op vakantie de kans dat je het veilig doet bijna 3x zo groot is als wanneer je ze ter plekke nog moet kopen?
Dussss, heb je na het toepassen van alle tips en tricks een vakantieliefde gescoord? Doe het dan veilig en zorg ervoor dat je niet met een vervelende vakantiesouvenir thuiskomt.

TIP: Bestel je condooms anoniem op condoom.nl en ze worden dezelfde dag nog verzonden en discreet verpakt en verstuurd. Met de kortingscode: GOGO krijg je ook nog eens 10% korting!

condoom-nl

 

 

 

Deze tips en feitjes in praktijk brengen als ware casanova? Boek jouw vakantie naar de meest welwillende bestemmingen op GOGO.nl en scoren maar!

Check GOGO.nl voor meer informatie over de vetste reizen en feesten!

Chatter