Het Turkse Marmaris is een mix van hippe en trendy clubs, een prachtige cultuur en zeer chille sfeer. Een absolute aanrader!

Overdag kun je naar Nirvana Beach, hier kun je heel de dag zonnen op het strand. Ook kun je bij Nirvana Beach prima watersporten en worden er vette schuimparty’s gehouden. Nirvana beach is ook de locatie waar Totally Summer gehouden wordt, HET feest van de zomer! Naast Nirvana Beach is het centrum de leukste hotspot van Marmaris. Je kunt daar heerlijk eten bij de haven, shoppen op de bazaar (afdingen!!!) en daarna lekker cocktails drinken op één van de vele terrassen. Na je shopping spree kun je lekker onderuitgezakt een waterpijp roken.

Om 23.30 begin je met een flinke fishbowl (drankschaal) bij La Fleur op het terras en daarna ga je naar de barstreet van Marmaris waarna je van club naar club hobbelt. In de zomer heb je ook feesten als Totally Summer, Neon Splash en een White Cruise. Ook de georganiseerde kroegentocht is een aanrader! Daarna loop je lekker waggelend terug naar je appartement met een broodje doner in je hand.

TIP: Hamam! Bij dit typische Turkse ritueel wordt je ingesmeerd met olie en wordt heel je lichaam van top tot teen gescrubd . Heerlijk ontspannen en je voelt je daarna echt als nieuw!

Read em and weep

Foto’s GOGO zomer 2017

Zomer 2017 was er één om nooit meer te vergeten! Laten we dit volgende zomer nog een keer dunnetjes overdoen 🙂

 

Onze top5

De 5 meest populaire bestemmingen van gogo.nl: